A freedom-oriented lifestyle blog

The ancaps are in Bangkok

The ancaps are out on an adventure again and this time we chose to go back to Southeast Asia and our first stop is Bangkok. We have now sorted out the jetlag  after a flight with a lot of turbulence, and no sleep,  and also had time to check out our neighborhood. We live along the metro line and from here you can get around in Bangkok quite easily. We will show our pictures and movies in a different way from now on and we have decided to display them in a slide show instead. If you click on the picture, you will see the photos in a pop-up window, and you get to see the whole picture in their original size.

Nu är ankorna ute på äventyr igen och den här gången valde vi att åka tillbaka till sydostasien och vår första anhalt blev Bangkok.  Vi har nu fått ordning på jetlag  efter en flygsträcka med mycket turbulens, och ingen sömn, och fått koll på vårt närområde.  Vi bor längs med tunnelbanelinjen och härifrån kan man rätt lätt ta sig runt i Bangkok.  Vi kommer visa upp bilder och filmer på ett annat vis hädanefter och vi har nu dem i ett bildspel istället. Om ni klickar på bilden så visas bilderna i ett popup-fönster och ni får se hela bilden i orginalstorlek.

Walking around in Bangkok and the Terminal 21-mall

 

We will stay six nights in Bangkok and it is because we want to meet the bitcoin-people who work and live here. They have meetings every Monday, so we are thinking about meeting up with them today. It will be exciting and we’ll write about the meeting here on our blog later.

It is also the third time for Ulrika and the fourth time for Pontus in Bangkok, so we have already seen much of the city (you can read about our last time in Bangkok here). However, we have never walked around in Bangkok’s Chinatown or seen the giant reclining Buddha statue that houses in the Wat Pho Temple, so it had to be the tourist-thing to do this time. Images and a video from our trip are displayed in the gallery below.

Vi stannar hela sex nätter i Bangkok och det är för att vi vill träffa bitcoin-människorna som verkar här och de har träffar varje måndag , så denna måndag tänkte vi träffa dem. Det ska bli spännande och rapport om träffen kommer senare.
Det är även tredje gången för Ulrika och fjärde gången för Pontus i Bangkok, så vi har redan sett mycket av staden (vår förra gång  i Bangkok kan du läsa om här). Vi har dock aldrig promenerat runt i Bangkoks China town eller sett den jättelika liggande Buddhastatyn som huserar i Wat Pho-templet, så det fick bli den här gångens turistsak att göra och bilder, samt video ser ni galleriet nedan.

China town and the Wat Pho temple in Bangkok

 

We are using a slideshow instead of putting out a lot of pictures n one blog post and would love to know what you think about it. Does it work well even if you read the blog post on your smart phone?

Vi tänkte använda oss av ett bildspel istället för att lägga ut en massa bilder på rad och vill gärna veta vad ni tycker. Fungerar det bra även om ni läser blogginlägget på mobilen?

2 Comments

  1. Caroline King

    Bildspel ser snyggt ut men jag tror det passar bättre för bilder som ni inte behöver berätta så mycket om. Annars föredrar jag bilder med bildtext eller som visas på rad i en berättelse. Ha det så underbart och skriv gärna en rad om hur man hittar bitcoinfolket! Kommer förmodligen vara i bkk ett par dar under hösten

    • Ulrika

      Ja, vi får helt enkelt se hur många bilder det är för varje inlägg och sedan bestämma för varje post hur vi ska visa dem! Se till att ha en ledig kväll i Bangkok på måndagar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Ankor på vift

Theme by Anders NorenUp ↑