Vi tog en promenad i gamla stan både under dagen och kvällen för att titta på arkitekturen och alla människor. Det är väldigt mycket turister här och staden är välkänd för sina  skräddare. Vill man ha kläder uppsydda så är det här ett bra ställe att åka till! Det är en hel del hytter runtomkring där man kan köpa inträdesbiljetter till gamla stan, men viktigt att veta är att inträdet på 6 dollar inte behövs för att gå runt i gamla delen utan det är bara om man vill komma in på någon av de museum som finns inne i gamla stan som det behövs!

We took a walk in the old town today, both during the day and evening, to look at the architecture and all the people. There are a lot of tourists here and the city is well known for its tailors. If you want clothes sewn this is a good place to go! There are a lot of booths around town where you can buy tickets to the old town, but important to know is that the entry fee of $ 6 are not needed if you only want to walk around, so the entrance ticket is only needed if you want to get into any of the museum that is located inside old town !

 

IMG_7688

Jobbigt att vänta i värmen när partnern är inne och shoppar uppsydda kläder! It is tiresome to wait in the heat when your partner is inside buying custom made clothes!

IMG_7689

Den japanska bron är ett av turistmålen i Hoi An! Den byggdes under 1590-talet för att länka samman den japanska och kinesiska delen av staden! The Japanese bridge is one of the tourist attractions here in Hoi An. The bridge was constructed in the 1590s by the Japanese community in order to link them with the Chinese quarters.

IMG_7699

Det finns även väldigt många konstgallerior här för dem som är intresserade! There are also many art galleries here for those who are interested!

IMG_7702

Japanska bron från andra sidan vattnet! The Japanese bridge from the other side of the water!

IMG_7704

Gamla stan under dagen! Old town by day!

IMG_7708

Vi tog ett svalkande dopp i poolen under seneftermiddagen och övade på fjärilssim och frisim! We took a refreshing dip in the pool during late afternoon and practiced on our butterfly and freestyle swimming skills!

IMG_7715

Gamla stan under kvällen! Old town by night!

IMG_7716

Gamla stan under kvällen! Old town by night!

IMG_7718

Ljus! Lights!