Sorry friends, this will mostly be in Swedish! (Ulrika is guest in a Swedish libertarian radio show) 

Ulrika har varit med i Radio Frihetligt och det blev ett 40 minuters samtal med vår vän Simon om hennes syn på frihet, bitcoin, nomadlivet och hur vi vill leva vårt liv.   Det blev ett trevligt samtal även om Ulrikas gravidhjärna ibland ställde till det och  gjorde att hon ibland tappade vad hon ville säga 🙂

Jag hoppas att ni tycker om avsnittet!

Vi vill också tacka våra vänner familjen King för de fina julklapparna. Våra bitcoin-pashminasjalar passar vår livsstil och de har verkligen varit till hjälp under kalla kvällar här i Spanien! Ni kan hitta bitcoinsjalarna i deras webbutik!

We also want to thank our friends the King family for the lovely Christmas gifts. Our bitcoin Pashmina scarfs fit our lifestyle and they have really been helpful during the cold evenings here in Spain! You can find the bitcoin scarfs in their online store!