Ulrika kan stolt meddela att Pontus är en av årets talare på Freedomfest 2016 i Stockholm den 27:e augusti! Har ni tid och vill höra mer om frihetliga tankar och om Bitcoin så är ni varmt välkomma till en hel dag med frihetliga föreläsningar! Vår vän Caroline King, som driver bloggen den andra resan, ska prata om frihetligt föräldraskap och Martin Eriksson, grundaren av bubb.la, berättar hur frihetliga nyheter sprider sig över världen! Missa inte heller vår nya vän Martin Jacobsson, som är handen bakom i fablernas land. Flera andra personer står på talarlistan, bland annat personen bakom bloggen läkare utan vänster, samt flera andra intressanta talare! Det ska bli jättekul att ses i Stockholm i augusti!


Ulrika is proud to announce that Pontus is one of this year’s speaker at the Freedom Fest 2016 in Stockholm on the 27th of August! You’re welcome to a full day of freedom lectures, if you have time and want to hear more about libertarian ideas and Bitcoin! Our friend Caroline King, who runs the blog “den andra resan“, will talk about peaceful parenting, and Martin Eriksson, the founder of cor.ax, is going to tell us about how libertarian news are spreading across the world! Do not miss our new friend Martin Jacobson, who is the hand behind “I fablernas land“. Several other people are on this year’s speaker list, including the person behind the blog “Läkare utan vänster“, and several other interesting speakers! It will be great to see you in Stockholm in August!

Caroline och hennes familj träffade vi på Bali för ganska exakt ett år sedan! We met Caroline and her family in Bali exactly a year ago!

Caroline och hennes familj träffade vi på Bali för ganska exakt ett år sedan! We met Caroline and her family in Bali exactly a year ago!

Vi fick möjlighet att bistå Martin med arbetsyta och wifi för inspelning av radio bubb.la i Acapulco tidigare i år! We were able to help Martin with a workspace and wifi for recording of radio bubb.la in Acapulco earlier this year!

Vi fick möjlighet att bistå Martin med arbetsyta och wifi för inspelning av radio bubb.la i Acapulco tidigare i år! We were able to help Martin with a workspace and wifi for recording of radio bubb.la in Acapulco earlier this year!

Pontus och Ulrika på en jättetrevlig bitcointräff i Kuala Lumpur på deras resa med att söka upp Bitcoin-intresserade människor i världen! Pontus and Ulrika at an awesome Bitcoin meetup in Kuala Lumpur on their travel to meet Bitcoin-minded people in the world!

Pontus och Ulrika på en jättetrevlig Bitcointräff i Kuala Lumpur på deras resa med att söka upp Bitcoin-intresserade människor i världen! Pontus and Ulrika at an awesome Bitcoin meetup in Kuala Lumpur on their travel to meet Bitcoin-minded people in the world!