A freedom-oriented lifestyle blog

Upp på berget! / Up on the mountain!

(Please scroll down to orange text for the English version)

Våra vänner har precis hittat ett nytt boende uppe i bergen i Acapulco och det var dags för oss att komma och hälsa på samtidigt som vi spanade in deras fantastiska utsikt över staden. Det tar cirka 10 minuter, beroende på trafiken, upp för berget och vissa bitar är rejält branta, så Ulrika bestämde sig för att filma resan upp till huset. Så här kommer en liten inblick i vår vardag här i Acapulco med våra ankvänner i videoformat. Vi har begränsat med internet just nu så vår uppdatering har blivit lite lidande av det, speciellt då vi också valt att filma en del för bloggen!


Our friends have just found a new accommodation in the mountains of Acapulco and it was time for us to visit them and check out their fantastic view of the city. It takes about 10 minutes up the mountain, depending on traffic, and some parts of the journey are very steep, so Ulrika decided to film the trip up to the house. So here’s a small insight into our daily live here in Acapulco with our ancap friends in video format. We have limited internet at the moment so our update has been suffering a bit because of it, especially now when we chose to start filming a bit for the blog!

2 Comments

  1. Caroline King

    Ser jättevackert ut! Sitter ni i lastdelen på en pickup?

    • Ulrika

      Yes, det stämmer bra! Det är väldigt vacker här om man bar akommer ut från stadskärnan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Ankor på vift

Theme by Anders NorenUp ↑