(Please scroll down to the orange text for the English version)

Vår vän Gustavo tog med oss till en av marknaderna här i Acapulco för att handla lite livsmedel och självklart filmade vi det med vår gopro-kamera. Gustavo berättade väldigt intressanta saker om matkulturen här och han guidade oss genom både spanskan och marknaden! Tyvärr glömde vi att ladda batterierna innan vi begav oss ut på äventyret så filmen fick ett väldig abrupt slut, men vi hoppas att ni uppskattar filmen ändå! Vi passade även på att öva på den lilla spanskan som vi snappat upp hittills, men vi talar för det mesta engelska med vår härliga svenska brytning :)!


 

Our friend Gustavo took us to one of the markets here in Acapulco to buy some food and we filmed our experience with our GoPro camera. Gustavo told us about interesting things about the food culture here and he guided us through both the Spanish and the market! Unfortunately, we forgot to recharge the batteries before we went out on the adventure, so the movie will end abruptly, but we hope you enjoy the movie anyway! We also took the opportunity to practice on the Spanish that we have picked up so far, but we speak mostly English with our lovely Swedish accent :)!

 

20160417_134652.jpg20160417_134700.jpg20160417_141918.jpg

Dödlig snabbmat för råttor! Fatal fast food for rats!

Dödlig snabbmat för råttor! Fatal fast food for rats!

20160417_144520.jpg

Piñatas förr fylld med frukt, nu fylld med godis! Piñatas formerly filled with fruit, now stuffed with sweets!

Piñatas förr fylld med frukt, nu fylld med godis! Piñatas used to be filled with fruit, now stuffed with sweets!

Marinavdelningen! The Marine department!

Marinavdelningen! The Marine department!

20160417_145628.jpg

Vi åt lunch på en mexikansk restaurang som serverade grillad get (Chivo)! We ate lunch at a Mexican restaurant that serves grilled goat (Chivo)!

Vi åt lunch på en mexikansk restaurang som serverade grillad get (spanska: Chivo)! We ate lunch at a Mexican restaurant that serves grilled goat (spanish: Chivo)!

Det finns en hel del "herrklubbar" här! There are a lot of "gentlemen's" clubs here!

Det finns en hel del “herrklubbar” här! There are a lot of “gentlemen’s” clubs here!