(Please scroll down to the orange text for the English version)

Ulrika ställde en väldigt relevant fråga på hennes instagram för en vecka sedan och den löd “ Hur många kalla dagar väntar svenskar innan de vågar fråga om de får använda eldstaden?” och vi kan meddela att svaret är fem dagar. Visserligen är detta enbart en observation, men vi anser att vi kan dra vissa slutsatser efter denna erfarenhet och hoppas att vi lärt oss något. Vi tände eldstaden, köpte lite tillbehör och kvällen slutade med grillad korv, marshmallows, öl och passande musik. Det är riktigt mysigt att grilla korv över öppen spis, så det har blivit vår middag de flesta av kvällarna här 🙂

Vi har valt att stanna kvar i San Cristobal för att vi gillar staden och boendet så mycket. Vi har tillgång till kök och på kvällarna kan vi tända eldstaden och fixa saker som vi länge tänkt på. Vi kommer inom kort byta adress på vår blogg och Ulrika håller på med processen att migrera alla texter, bilder, länkar, kommentarer etc och hon håller även på att uppdatera vår header, så förhoppningsvis kan vi lägga ut den nya adressen om några dagar. Pontus har även blivit sjuk och det är ännu en anledning till att stanna kvar på samma plats!

Ulrika asked a very pertinent question on her instagram last week and the question was “How many cold days do Swedes endure before they dare to ask if they can use the fireplace?” and we can tell you that the answer is five days. Admittedly, this conclusion is drawn with just one observation, but we think that we can draw a conclusion from this experience and hope that we have learned something from this experience. We lit the fireplace, bought some food, and the evening ended with grilled sausages, marshmallows, beer and suitable music. It’s really nice to grill sausages over an open fire, so grilled sausage has become our dinner most evenings here 🙂

We have chosen to stay in San Cristobal because we like the city and our accommodation so much. We have access to the kitchen,  we can lit the fireplace during the evenings and fix things that we have long thought of. We will shortly change the address for our blog and Ulrika are in the process of migrating all texts, images, links, comments etc, and she is also updating our header for the blog, so hopefully we can put out our new address within a few days. Pontus has also caught a bug and is sick, so it’s yet another reason to remain in the same place for now!

Dags att tända en brasa, men först plocka ur all ved ur eldstaden! Time to light a fire, but first remove all the wood from the fireplace!

Dags att tända en brasa, men först plocka ur all ved ur eldstaden! Time to light a fire, but first remove all the wood from the fireplace!

Vi grillade både korv och marshmallows och lyssnade på musik som passade en öppen eld! We grilled both hot dogs and marshmallows, and listened to music that suited an open fire!

Vi grillade både korv och marshmallows och lyssnade på musik som passade en öppen eld! We grilled both hot dogs and marshmallows, and listened to music that suited an open fire!

Vår middag! Our dinner!

Vår middag! Our dinner!

Så här ser det ut på kvällarna för oss just nu! Jättemysigt! This is how it looks like in the evenings for us right now! So nice!

Så här ser det ut på kvällarna för oss just nu! Jättemysigt! This is how it looks like in the evenings for us right now! So nice!

Vi spelade biljard en kväll i en liten ungdomslokal här i San Cristobal! Pontus vann 3-1 till Ulrikas förtret! We played pool one evening in a small youth facility here in San Cristobal! Pontus won 3-1 to Ulrika's annoyance!

Vi spelade biljard en kväll i en liten ungdomslokal här i San Cristobal! Pontus vann 3-1 till Ulrikas förtret! We played pool one evening in a small youth facility here in San Cristobal! Pontus won 3-1 to Ulrika’s annoyance!

Vi har hittat en underbar liten bar med god pizza, billigt rödvin och bra musik. Här spelas allt från Blur, och Nirvana till Placebo, Muse, Queens of the Stone Age och System of a Down, vilket råkar vara Ulrikas musiksmak :)! We have found a wonderful little bar with good pizza, cheap read wine and good music. They play everything from Blur and Nirvana to Placebo, Muse, Queens of the Stone Age and System of a Down, which also happens to be Ulrika's taste in music :)!

Vi har hittat en underbar liten bar med god pizza, billigt rödvin och bra musik. Här spelas allt från Blur, och Nirvana till Placebo, Muse, Queens of the Stone Age och System of a Down, vilket råkar vara Ulrikas musiksmak :)! We have found a wonderful little bar with good pizza, cheap read wine and good music. They play everything from Blur and Nirvana to Placebo, Muse, Queens of the Stone Age and System of a Down, which also happens to be Ulrika’s taste in music :)!

De har även musikuppträdande och inredingen består av massa färger och dödskallar! They also have musical performances, and the decor consists of lots of colors and skulls!

De har även musikuppträdande och inredingen består av massa färger och dödskallar! They also have musical performances, and the decor consists of lots of colors and skulls!