Vi har inte gjort så mycket den senaste veckan i turistväg, men istället har vi suttit ganska mycket med bloggen och med andra projekt. Pontus har startat ett nytt bitcoin-relaterat projekt som kommer dyka upp snart och Ulrika håller på att slutföra sin första text om hennes syn på anarkokapitalism som kommer bli startskottet för en ny serie av bloggposter här på bloggen, där meningen är att texterna ska vara en introduktion till anarkokapitalismen från hennes perspektiv. Vi har varit gäster i en podcast där vi berättat om vår resa hittills (om ni har missat det ;)) och Ulrika har lyckats bli matförgiftad för första gången på denna resa. Hon har mått väldigt dålig och har inte haft någon energi alls i några dagar, men hon är tillbaka på banan igen. Vi sa hejdå till familjen King förra veckan som i skrivande stund befinner sig i Thailand och njuter av Koh Samui. Vi fick även äran att vara barnvakt till King-barnen innan de åkte och vi tyckte det var superkul! Vi hoppas att våra vägar ska korsas igen snart! Fram till dess så hörs vi via internet! Vi har också bytt boende och nu bor vi mycket närmare nöjeslivet i Kuta, men på en lugn bakgata så vi har det lugnt och skönt.

We haven’t done much tourist things in the last week, instead we have been working quite a lot on our blog and other projects. Pontus has started a new bitcoin-related project that will become public soon and Ulrika is completing her first text about her vision of anarcho-capitalism that will be the start of a new series of blog posts here on the blog with the aim to introduce anarcho-capitalism from her perspective. We have been guests on a podcast (in case you missed it ;)) and Ulrika has suffered her first food poisoning on this trip. She has been very ill with no energy at all in a few days, but she is back on track again. We said goodbye to the King family last week and they are now in Thailand enjoying Koh Samui. We also had the honor of being babysitters to the King children before they left and it was super fun! We hope that our paths will cross again soon! Until then we keep in contact through the internet! We have also changed our accommodation and now we live much closer to the nightlife of Kuta, but on a quiet back street so we have peace and quiet.

Konversation blandat med lek och upptäcka nya saker på stranden med familjen King! Conversations together with play and discovering new things on the beach with the King family!

Konversationer blandat med lek och upptäcka nya saker på stranden med familjen King! Conversations together with play and discovering new things on the beach with the King family!

Wintson fångade Pontus och tog med honom till ett hemligt ställe! Wintson caught Pontus and took him to a secret place!

Wintson fångade Pontus och tog med honom till ett hemligt ställe! Wintson caught Pontus and took him to a secret place!

Jag och Henry! Me and Henry!

Jag och Henry! Me and Henry!

Vi hittade en spelhall! We found an arcade room!

Vi hittade en spelhall! We found an arcade room!

Kollar in Transformers-spelet! Checking out the Transformers game!

Kollar in Transformers-spelet! Checking out the Transformers game!

Stranden nedanför Kuta Beach. Mycket lugnare än KB! The beach below Kuta Beach! Much quieter than KB!

Stranden nedanför Kuta Beach  är mycket lugnare än Kuta Beach! The beach below Kuta Beach is much quieter than Kuta Beach!

Så här ser de flesta dagar ut för oss just nu! This is what most days look like for us right now!

Så här ser de flesta dagar ut för oss just nu! This is what most days look like for us right now!