A freedom-oriented lifestyle blog

Frihetsfaxen avsnitt 57/ Freedom fax machine episode 57!

Här kan ni hitta avsnitt 57 av frihetsfaxen där vi är veckans gäster och vi pratar om vår resa genom sydöstra asien med ett libertarianskt perspektiv. Vi svarade inte riktigt på varför vi gör denna resa i podcasten, men vi har gjort ett inlägg om det tidigare som ni kan hitta här!

You can find episode 57 of the freedom fax machine podcast where we are this week’s guests where about our journey so far through south east asia. The entire podcast is in Swedish so it’s good if you have some knowledge of the Swedish language. We did not really describe why we are doing this trip in the podcast , but we have previous made a blog post about it that you can find here!

Mycket nöje! Enjoy!

Mycket nöje! Enjoy!

4 Comments

 1. Zetatronica

  Tack för ert uppfriskande och intressanta medverkan i Frihetsfaxen, mycket inspirerande att lyssna på. Nu när man vet om er blogg, så kommer jag garanterat följa den (och även kolla lite bakåt i era inlägg), samt rekommendera den till likasinnade.

  Hade varit kul och höra er åsikt/uppfattning om vilket land/länder ni tror, där människan är som mest oberoende och fri från staten?

  • Ulrika

   Tack för den positiva feedbacken på podcast-avsnittet och bloggen! Vi tror på att ha lite is magen och se vad för inriktningar olika länder tar när kraschen i det nuvarande systemet kommer och se vilka länder som väljer att införa ännu mer tvång vilka och som väljer att avreglera och släppa på piskan. Till dess är vår approach att inte vara för beroende av ett enda land och leva som nomader! Ett annat råd är att inte ha alla dina besparingar i det nuvarande systemet med fiatvaluta utan sprida riskerna lite.
   Vänliga hälsningar
   Ulrika och Pontus

 2. Scavatore

  Hej
  Jag lyssnade nyss på avsnittet ni medverkade i och kände igen mig väldigt mycket i det ni berätta. Har själv backpackat runt i olika delar av världen mellan 2007-2010, efter att jag likt er hade tagit ut min magisterexamen. Jag har också varit på vissa av platserna ni tar upp i podden, så det blev lite som en “nostalgi-chock” när jag lyssnade på avsnittet :). Kul att ni möter upp så många ankor och naturliga anarkister från olika delar av världen. King familjen skulle jag verkligen vilja höra mer om, så man får hoppas dom kan gästa i ett senare avsnitt.
  Ville bara säga hej och lycka till på resan, och att ni inte får missa Filippinerna. Många tycks hoppa över detta vackra och unika land när dom backpackar i sydost asien, vilket är ett stort misstag. Btw, om ni har planer på att resa runt i central- och sydamerika så kan jag tipsa om några smultronställen.
  /ha de gött

  • Ulrika

   Vad roligt att du uppskattade programmet och att du slänger upp en kommentar på vår blogg! Vi tar gärna emot tips på ställen som vore intressanta att besöka och Filippinerna finns definitivt med i våra huvuden när vi planerar vår fortsatta färd. Har hört en del negativa saker om Filippinerna så det är kul att få lite motvikt i åsikterna om landet! Vi hoppas också att Caroline King är med i frihetsfaxen i framtiden då hon har väldigt intressanta erfarenheter från olika delar av världen och använder icke-aggresssionsprincipen när de uppfostrar deras härliga barn! Vi får se när vi åker över till central- och Sydamerika, men det är i våra planer att fortsätta resan där och vi tar gärna emot tips då! Vänliga hälsningar Ulrika och Pontus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Ankor på vift

Theme by Anders NorenUp ↑