Den senaste veckan har vardagen infunnit sig för oss. Efter att Rebecca flög hem så har vi velat ha lite vardag i resandet och vi bestämde oss därför att stanna kvar i Ubud till dess att vårt visum gick ut och det gjorde inte saken sämre att Ubud är ett väldigt bra ställe att ha vardag i om man är frihetlig lagd. Vi har hängt med familjen King och ätit köttbullar med brunsås och potatismos som Caroline lagade till oss och lekt med Henry och Winston i poolen på deras tillfälliga tomt. Vi hyrde en chaufför och spenderade en dag med dem i Kuta och spanade in alla som surfade och vi blev såklart väldigt sugna på att prova, så det är vårt nya mål när vi kommer tillbaka till Bali. Vi har varit på bio och sett filmen “spirited away” på en väldigt trevlig biograf (Paradiso) där man sitter i soffor och äter middag samtidigt som man ser på filmen. Man betalar 50,000 rupiah (33 SEK)  i inträde och det beloppet har man sedan till godo att köpa mat och dryck för i restaurangen! I fredags käkade vi middag med Veronica och Nadim som råkade ha vägarna förbi oss och det var superkul (Tack för en rolig kväll V och N!). Vi hade så roligt att vi inte kom hem förrän kl 03 på morgonen och bestämde oss därför för att ta en vilodag på lördagen :)! Vi har varit på ett bitcoin-möte i Hubud som samtidigt livestreamades över youtube som var mycket intressant. Sedan följde vi en rappare vid namn Jonny och åt middag med honom på restaurangen the onion som accepterar bitcoin och fick även höra Jonnys nya singel “fuck your bank – buy some bitcoins”. Mitt i allt så fyllde Ulrika år (firade hennes 32:a varv runt solen) och det firades med en dag bland risfälten, massage och en massa mys! Däremellan har vi fått brottats med en del teknikstrul, som gjort att vi inte är klara med dykfilmerna än (det inlägget kommer när vi fått ordning på allt). Nu är vi i Singapore för en Visa-run och första intrycket av staden är att vi är i London med inslag av Stockholm och med stor klick asian-style smetad över hela staden.

After Rebecca returned home last week, we decided to stay in Ubud until our visa expired and it does not hurt that Ubud is a very good place to hang around in if you are a libertarian. We’ve been hanging with the King family and eaten swedish meatballs with brown sauce and mashed potatoes that Caroline cooked for us, and we have played with Henry and Winston in the pool in their temporary garden. We hired a driver one day and spent a day with them in Kuta and checked out the surfers and we became keen to try it out, so our new goal is to try surfing when we come back to Bali. We have also been to a cinema and seen the movie “Spirited Away” in a very nice movie theater (Paradiso) where you sit in sofas and eat dinner while watching the movie. You pay 50,000 rupiah (4 EUR) in the entry and you then reedem the ticket price to buy food and drinks in the restaurant! On Friday we ate dinner with Veronica and Nadim who happened to be passing by Ubud while we were here us and it was great fun meeting them (Thanks for a fun evening V and N!). We had so much fun that we did not come home until at 03 in the morning and therefore decided to take a day of rest on Saturday :)! We have also been on a interesting bitcoin meeting in Hubud where the meeting was simultaneously live streamed to youtube. After the meeting we accompanied a rapper by the name of Jonny to a restaurant (The Onion) that accepts bitcoin and had dinner with him and also got to hear Jonny’s new single “Fuck Your bank (buy some bitcoins)” performed on a small stage there. During all this Ulrika also had her birthday (celebrated her 32nd lap around the sun) and it was celebrated with a day among the rice paddies, massages and a lot of cosiness! We have been struggling with some technical trouble, which has caused it so that we are not ready with our diving moives yet (that blog post will come when we have everything solved). Now we are in Singapore for a Visa-run and our first impression of the city is that we are in London with elements of Stockholm and with clicks of Asian-style distributed over the city.

Carolines jättegoda köttbullar med improviserad brunsås. Delicious meatballs with improvised brown sauce that Carline made for us

Carolines jättegoda köttbullar med improviserad brunsås. Delicious meatballs with improvised brown sauce that Caroline made for us

Leka i poolen! Playing in the pool!

Leka i poolen! Playing in the pool!

Pontus håller koll på Henrys köttebullekonsumtion! Pontus keeps track of Henry's meatball consumption!

Pontus håller koll på Henrys köttebullekonsumtion! Pontus keeps track of Henry’s meatball consumption!

Middag och mycket prat med Veronica och Nadim! Dinner and alot of talking with Veronica and Nadim!

Middag och mycket prat med Veronica och Nadim! Dinner and a lot of discussions with Veronica and Nadim!

Fika med JP och Grace som vi träffat via Hubud. Coffee with JP and Grace that we have met through Hubud

Fika med JP och Grace som vi träffat via Hubud. Coffee with JP and Grace that we have met through Hubud.

Familjen King asia-style! The King family going asia-style!

Familjen King asia-style! The King family going asia-style!

Leker i sanden på Kuta beach! Playing in the sand on Kuta beach!

Leker i sanden på Kuta beach! Playing in the sand on Kuta beach!

Där föräldrar lekte med vågorna istället! Where the parents were playing with the waves instead!

Där föräldrar lekte med vågorna istället! Where the parents were playing with the waves instead!

Surfare vid Kuta beach! Surfer at Kuta beach!

Surfare vid Kuta beach! Surfer at Kuta beach!

Winston och Henry!

Winston och Henry!

FIlmdags! Movie time!

Filmdags! Movie time!

Ubud, bali!

Campuhan ridge walk, Ubud, bali!

Ulrika fotar risfälten! Ulrika taking pictures of the rice fields!

Ulrika fotar risfälten! Ulrika taking pictures of the rice fields!

Födelsedagsmassage (inget för blyga personer kan meddelas!) Birthday massage (not for shy people!)

Födelsedagsmassage (inget för blyga personer kan meddelas!) Birthday massage (not for shy people!)

Ulrika firar sin födelsedag. Ulrika celebrating her birthday!

Ulrika firar sin födelsedag. Ulrika celebrating her birthday!

Ulrika och Jonny Freesh (the rapparen!). Ulrika and Jonny Freesh (the rapper!).

Ulrika och Jonny Freesh (rapparen!). Ulrika and Jonny Freesh (the rapper!).

Betala med bitcoin och det är hur enkelt som helst! It is so easy to pay with bitcoin!

Betala med bitcoin och det är hur enkelt som helst! It is so easy to pay with bitcoin!